Mellis

Jag hade gärna delat med mig av recept men tyvärr så lagar jag oftast mat med ögonmått…så jag visar ba vad jag har använt för att göra belgiska våfflor lite nyttigare. Jag har egentligen bara bytit ut mjölk till sojamjölk, socker till stevia och bakmargarin till Lätta, supergott!

20140330-173154.jpg

Annonser

Posted on mars 30, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: