Tvärtomspråket

Det som så många av oss roade oss med som barn, tvärtomspråket. Ett oskyldigt tidsfördriv som var ganska roligt ett tag men sen blev det irriterande, man tröttnade snabbt och till slut växte man ifrån det helt. Eller nja,alla verkar inte ha växt ifrån denna ”lek”…

Som ni kanske har förstått från tidigare inlägg så tycker jag att folk som direkt fördömmer något utan ens ha gett det en chans är enfaldiga och ignoranta idioter. Personer som beter sig såhär verkar tro att de är revolutionära bara för att de sa ”nej” när majoriteten sa ”ja”, så kan vara fallet ibland men andra gånger visar det sig bara vara någon sorts barnslig trots och ett patetiskt sätt att försöka bevisa något (sin egen idioti…).

Jag säger inte att alla ska typ lägga sig ned och bli en slav för systemet eller liknande, det jag menar är att man ska för det första ta reda på fakta innan man totalt sågar något, kontemplera och tänka på att man kan ha sina åsikter och ändå visa respekt gentemot andra människor. Jag skulle säga att de som har ”stake” egentligen är de som kan fundera på en sak, finna de dåliga OCH bra sidorna och sedan framföra sin åsikt, utan personliga påhopp och med resonabla argument.

Någon borde sätta dessa stackars satarna på plats, det jobbiga är att de många gånger är helt blinda inför hur deras ”barnsliga företeelse” egentligen uppfattas. Som sagt så verkar de tro att genom att alltid säga tvärtom så verkar de mer vuxna, revolutionerande till och med, dessutom finns det en del av dessa som tror sig vara berättigade att kritisera allt och alla. De sätter sig själva på en piedestal typ.

KOM NED PÅ JORDEN SÄGER JAG BARA!

Tvärtomspråket slutade vara kul i  lekis liksom….

Annonser

Posted on februari 5, 2014, in Mina bekännelser and tagged , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: