@potheadprincess

Jag antar att alla har hört talats om potheadprincess vid det här laget, det är ju väldigt mycket uppståndelse just nu. Om inte så googla på det bara, men hon har lämnat en hel del människor upprörda eftersom hon twittrade ”2 drunk 2 care” precis innan körde ihjäl två unga tjejer.

Jag tycker så synd om tjejerna och deras familjer, det hela måste vara jättejobbigt för dem. Den här potheadprincess förtjänar all kritik och förföljelse hon har fått! Hur kunde hon liksom stupfull liksom sätta sig i en bil och tro att hon skulle kunna köra?

Hur kunde de kringstående låta henne? Detta är inte ens det värsta, det vidrigaste i den här historien är att hon inte ens verkar empatisk eller ångerfull alls. Hon twittrade från sjukhuset hon vårdades på typ en drink och en påse weed och skröt om hur hög hon var. Vad e det för fel på denna människa, kan man ens kalla henne för mänsklig?
Jag vet att det kan upplevas som om jag är väldigt dömande, men hur kan man inte bli illa berörd av detta. Det hade ju varit en annan sak om hon liksom var ångerfull och erkände sitt grova misstag.

Jag blev en gång erbjuden skjuts av en DYNGRAK kille och jag tackade såklart nej, även jag om jag själv kan göra riktigt dumma saker ibland så är jag inte så dum haha. Inget kan få mig att glömma att när man hoppar in i en bil med någon som är full så stödjer man faktiskt fyllekörning.

Man ska inte acceptera skjuts av någon som  är full, man ska ALDRIG köra full och man ska inte låta en uppenbart berusad person sätta sig i en bil och köra mot sitt, och alla andra  bilisters öde.

2205716899_dd73084f0d_o

Annonser

Posted on november 24, 2013, in Mina bekännelser and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: