”Frenemies”

Är så trist att se hur ungdomar och barn som kallar varandra kompisar men dissar varandra hela tiden. Folk som verkar vara vänner står tillsammans och pratar och sen helt plötsligt så står ena kompisen och börjar rådissa den andre, och den andra bara skakar av det och fnissar bort det som om det inte vore något mer med det, men man vet ju att den andre blev sårad.

mean-girls-movie-quotes-331

tumblr_m53t1hfQOC1ro85i5o1_500

Det värsta är att den som blir dissad och nedtryckt hela tiden stannar hos den här personen för att inte förlora social status och inte gå runt i skolan ensam osv, dock är det förståeligt…på vissa skolor kan man verkligen inte gå runt själv utan att nån grupp med skitungar som tror att dom är nåt kommer och börjar retas.

Typexempel: 5 tjejer ska gå ut på bio med 3 killar. Det börjar bra och alla kommer överens innan, De 2 tjejer som alltid hörs/syns mest i gänget börjar säga sånt som:

Jaha…visst bor du fortfarande på familjehem?

Är du verkligen nöjd med den där färgen på håret…mm…okej, cool.

Så…när ska du skaffa kille, du har ju aldrig haft nån?

Brukar inte såna där som du vara lite fattigare, asså…eftersom du är utlänning och bor på den dåliga delen av stan?

… OSV, de bestämmer sig för att nämna såna saker om dig som du kanske tycker är lite pinsamt (Sådant som de redan vet för att du berättat de i förtroende till dom) , kommenterar allt du säger och vara allmänt sarkastisk mot dig hela kvällen utan egentlig anledning.

Det är ju typ som intern mobbning när alla andra i gruppen vänder sig mot en och börjar kritisera allt den gör, de kritiserar personligheten,kläderna,håret, kroppen, ja ALLT. De här äckliga mobbarna verkar tro att för att dom är ”din bästis” så kan den säga vad som helst.

Till alla som får stå ut med såna här idioter, så måste ni få veta (om ni inte redan vet) att folk som bara vill ha dig nära i sammanhang där de vet att de ska umgås med folk för att kunna skämma ut dig och dissa dig inför dom har DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE/SJÄLVKÄNSLA. De känner att de måste trycka ned dig framför de nya människorna bara för att kunna framhäva sig själva,eftersom de vet att deras fejkade och forcerade personlighet inte räcker till för att kunna intressera någon. De vet att du är BÄTTRE än dom, du är roligare, snyggare och coolare på ett sätt som dom aldrig kommer kunna vara! De har inget att komma med och de vill inte förlora sin chans att verka coola…så de måste eliminera all konkurrens så att de blir ensamma kvar om att kunna säga att de är umgås med ”de där coola” så att inte du kommer och ”tar över”.

Aw snap! Njut av vetskapen att du är så jävla cool att folk vill ”få bort dig” bara för att inte försvinna i skuggan av din coolhet!

BE PROUD, BE FABULOUS!
tumblr_m5e66cgzxc1qztwte

Annonser

Posted on juni 27, 2013, in Mina bekännelser and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: