Fashion 101

Hands up cuz here comes the fashion police! Haha i det här inlägget ska jag snacka om några fashion don’ts som helt ärligt borde vara rätt obvious (Även om vissa envisas med att inte fatta!). Man märker oftast folks grova modefel (modebrott?) runt sommaren och jag som alltid springer runt på stan har märkt en del saker som upprepas av människor år för år….så jävla irriterande asså!

Okej! Då kör vi

nr 1. Inte klä sig för sin kroppstyp!

Karro och jag känner till den här allt för väl, vi ska in te gå in på det för mycket dock haha! Men det är i alla fall något av de hemskaste som finns när man ser någon med alldelles för stora eller för åtsittande kläder…asså hörru… vafan? Varför om man har en fungerande spegel hemma (om du inte har det…dafuq?) kollar man inte i den innan man lämnar sitt hus! Kan ju inte vara bekvämt heller att ha på sig en topp som är 3 storlekar för liten/stor…man  ser ju ut som michelingubben eller som en hobo vafan!

Ingen ute i allmänheten vill se en random tutte på vift eller din asscrack liksom…Skärp er (…bokstavligen)
fat girl shorts

 

o-DALLAS-SCHOOL-DRESS-CODE-TUCK-IN-facebook

Det läskiga är att jag har sett mycket värre än det här!

Nr.2 För korta shorts

Nu kanske många tar illa upp för att jag har märkt att VÄLDIGT många, speciellt tjejer är skyldiga till detta, men jag bara måste ta upp det här. Shorts är redan korta nog som man köper dom…så jag förstår inte varför man då klipper av dom eller drar upp dom ännu mer? Det lär ju bara ha med uppmärksamhet att göra…för att om röven syns så kan man ju lika gärna kalla det för trosor. Snacka om att inte ha respekt för sin omgivningen att gå ut halvnaken typ…Det är ju inte ens fint, när man drar upp shortsen sådär mycket blir det värsta kameltån där fram och där bak pressas allt fett mot låren så att det ser ut som om man har valkar och gropar på hela låren.

Och tjejer undrar varför killar tappar respekt för dom…
short-shorts-3

big no-no!

Nr.3 Copy cats
Ja, du kanske tror att för att du har köp precis det alla tjejer eller killar i skolan/jobbet/träningen har att du är riktigt moderiktig och går och stoltserar med det sen…men nehej du! Mode handlar ju om att vara sig själv och visa vem man är och inte bara boosta någon annans stil, då har man ju fått allt helt om bakfoten. Många blir faktiskt irriterade om du alltid köper samma saker som dom!

Det är skittråkigt att gå och handla med någon som går in med inställningen ”Nu ska jag köpa samma linne som Wilma för att passa in bland dom” än någon som bara köper vad den tycker är snyggt eller kanske till och med vill köpa något helt annat än det ”Wilma” hade köpt bara för att ha en annorlunda stil! Nu för tiden har många blivit duktiga på att klä sig i de det tycker är fint och fullständigt skiter i vad andra tycker, vilket är bra…Förr däremot såg bokstavligen alla tonårstjejer och killar exakt likadana ut… Kommer ihåg att typ alla tjejer för några år sedan ville ha Kenzas klädstil ”bara för att”… de visste inte ens riktigt varför de köpte kläderna de gjorde bara det för att visa att de kunde vara ”moderiktiga”.

meangirls in_a_world_full_of_copycats___be_an_original__by_nekomellow-d50zxz7

Annonser

Posted on maj 23, 2013, in Mode and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: