The stuff i LIKE! Glada överraskningar!

Det allra bästaste som finns i världen (typ) är GLADA ÖVERRASKNINGAR! man mår ju så sjukt bra av dom, såna kan verkligen lyfta ens humör i dystra tider.
Som idag till exempel fick man reda på att läraren som varit sjuk hela veckan, blir borta imorgon med och vårt seminarie är uppsjutet till nästa vecka! Så sjukt nice ju! Det är ju så klart tråkigt att han är sjuk och så, men samtidigt lättar det lite på elevernas börda också. Nu har man (lite) mer tid att plugga på annat och också fokusera på de två andra prov som ska vara imorgon. Yäääy, inte bara när läraren är borta…kanske om man har förväntat sig att en person ska komma och vara skitelak men är helt tvärtom då blir man ju också asglad. Eller att du hittar en 50-lapp i jackfickan, eller att det är rabatt på nåt i affären och så vidare… 

Jag blir ju såklart extra glad när sånt händer för att jag är något av en pessimist och går in med negativ inställning i allt typ (haha). Mmmjaa, Jag tycker om att bli överraskad (glatt överraskad, haha)

Bild

Annonser

Posted on april 11, 2013, in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: