storhetsvansinne! The stuff i don’t like!

1.Storhetsvansinne!

Blir så jäkla arg på människor som lider av allvarligt storhetsvannsinne! Vad fan är det för fel? Går runt och tror att de är störst,bäst och vackrast och inte bryr sig inte om vilka de måste ”trampa” på för att ”förbli” det (inte för att de var det från början ens en gång).  Vad skulle få annan människa att förtala någon och anklaga den för något riktigt fult, utan några egentliga och seriösa bevis, eller att mobba någon annan och ställa denna i dålig dager bara för att boosta sig själv och få en själv att se bättre ut genom det!

Det är bara äckligt! Lägg neeeeer, någon som alltid varit trevlig och sen hugger den bara i ryggen för att du bara måste försöka (!) bevisa att du är ”mer poppis” och bäst? Det ser ju bara desperat ut att sitta och lägga ned tid på sånt där.

Kom ner på jorden! (Eller går det inte när ditt huvud är så jävla stort & uppblåst? )

oie_692355ylBe5OLq (1)

2. Eviga klagomål!
Jo, självklart att man måste få lätta sitt hjärta ibland, klaga på nåt dåligt som hänt, klaga på att någon gjort något fel… MEN INTE 24 TIMMAR OM DYGNET! Shit asså… vissa människor kan verkligen klaga sönder en, tills man känner sig helt sinnessjuk typ.  De klagar på allt och alla, även det som inte behövs klaga på klagar de på! De klagar på maten, klagar på att affärerna har fula kläder, klagar på allt du gör.
Vi säger att man träffat en ny kompis som du tycker är skitsnäll, sen kommer klagar’n (haha) och säger nåt i stilen med : Såna personer är så jävla dryga, de går inte att lita på, bla bla bla!
Eller att du köpt en ny fin tröja som du e fett stolt över som kommer klagar’n och ba: Njo,nja…fast egentligen gillar jag ju inte blått… föredrog den lila.
Värsta GLÄDJEDÖDAREN ju.
Sen finns det de som klagar på sina liv och att de har de så jävla svårt fast de inte har gått igenom ett skit i livet, det mest traumatiska som hänt dom är att de bröt sin lilltå på dagis typ (haha)

Då tänker man ju bara: We get it…your life sucks, now get out of my face!
oie_69420fwAYNGaH

Annonser

Posted on april 6, 2013, in The stuff i don't like! and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: